Planten Utrecht

Uw tuin vullen met planten nabij Utrecht?

U als tuinliefhebber weet maar al te goed dat planten van stevige kwaliteit moeten zijn, willen ze de zomermaanden overleven. Door er voldoende aandacht aan te besteden blijven uw planten langer mooi. Wilt u verzekerd zijn van goede kwaliteit? Dan kunt u bij Valentina bloemen & lifestyle terecht voor een ruim aanbod in planten te Utrecht.

Valentina’s bloemen en planten worden met zorg door ons samengesteld en daar heeft u profijt van! U wilt toch ook zorgeloos in uw tuin zitten en genieten van uw planten? Onze planten worden in de winkel netjes bijgehouden zodat u alleen maar een keuze hoeft te maken uit prachtige plantstukken! Bij ons kunt u terecht voor uw bloemstuk waaronder een rouwboeket of trouwboeket. Deze wordt geheel samengesteld naar uw wens, wij dragen hier graag zorg voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Cadeauset nodig?

Wilt u iemand bedanken met een bloemetje? Ook dat is bij ons geen enkel probleem! Wij hebben diverse cadeausets verkrijgbaar, die bestaan uit een bosje bloemen en een lekkernij. Deze zijn gemakkelijk te bestellen op onze website en worden bezorgd op het door u opgegeven adres.Tevens kunt u ervoor kiezen om de lekkernij te vervangen voor een heerlijke fles wijn. Onze bloemen worden dagelijks vers geleverd zodat u een lange tijd kunt genieten van uw prachtige boeket!

Wilt u graag een boeket door ons laten maken of bent u op zoek naar mooie planten in Utrecht? Bekijk onze website of kom gezellig langs in onze winkel aan de Nassaustraat 2 te Maarsen!

Website & marketing: RealGen