Planten Maarssen

Planten in Maarssen koopt u bij Valentina

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat de bloemen en planten weer volop in de bloei zijn! Wij, bij Valentina bloemen & lifestyle, hebben een ruim assortiment van planten in Maarssen. Onze planten zijn altijd dagvers waardoor u altijd de beste kwaliteit van ons kunt verwachten. Ook kunnen wij voor u een prachtig huwelijksboeket of een rouwboeket samenstellen die geheel naar uw eigen wensen wordt samengesteld. Wanneer u onze website bezoekt, kunt u al een overzicht bekijken van ons assortiment en er staan er een aantal voorbeelden op de website.

Accessoires en cadeausets

Onze winkel biedt nog meer aan dan alleen planten in Maarssen, wij kunnen u ook helpen aan een stel prachtige vazen die passen bij de bloemen of planten die u bij ons koopt, zodat het geheel een prachtige uitstraling krijgt. Ook verkopen wij decoratie van Boeddha, diverse kaarshoudertjes en leuke cadeausets voor speciale gelegenheden.

Valentina bloemen & lifestyle heeft al 20 jaar ervaring als bloemist en kan u goed helpen aan verschillende, prachtige boeketten voor welke gelegenheid dan ook. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt bij ons terecht voor schitterende planten, bloemen en natuurlijk de unieke decoratie die het gehele plaatje compleet maken in uw woning. De mogelijkheid om een cadeauset bij ons te bestellen is er altijd, deze is voorzien van een schitterend bloemstuk met eventueel een heerlijke lekkernij. Wij hopen u snel te zien in onze winkel!

Website & marketing: RealGen