Lifestyle winkel Utrecht

Lifestyle winkel te Utrecht voor mooie decoratie en meer!

U bent op zoek naar een lifestyle winkel in Utrecht of omstreken? Dat treft, want bij Valentina in Maarssen kunt u uitstekend terecht voor mooie decoratie. U kunt hierbij denken aan producten van Boeddha, diverse kaarshoudertjes en prachtige vazen. Om het geheel compleet te maken, kunt u ook dagverse bloemen en planten bij ons kopen. Zo kunt u direct uw interieur een nieuwe uitstraling geven! Wanneer u binnenloopt in onze lifestyle winkel te Utrecht, zal het ruime assortiment u direct opvallen. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij selecteren onze collectie met zorg waardoor er voor iedere klant wel iets moois is te vinden.

Een boeket op maat

U kunt in onze winkel dus ook terecht voor mooie planten en boeketten. Ziet u niet direct een boeket dat past bij uw wensen? Dan kunnen wij uiteraard ook een boeket op maat maken. Laat ons weten wat uw budget is en waar u voorkeuren liggen, dan gaan we graag voor u aan de slag! Onze specialisatie ligt bij bruidsbloemwerk en rouwwerk. Loop gerust eens binnen om te informeren naar de mogelijkheden.

Tevens kunt u bij de lifestyle winkel te Utrecht terecht voor de leukste cadeausets. Deze zijn geschikt voor diverse gelegenheden, bijvoorbeeld wanneer u iemand wilt feliciteren of bedanken. De sets bestaan bijvoorbeeld uit een prachtig bloemstuk en een lekkere fles wijn. Daar maakt u toch iedereen tevreden mee? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel, waar wij klaar staan om u te helpen!

Website & marketing: RealGen