Bloemist Woerden

Welkom bij de bloemist nabij Woerden

Van harte welkom bij Valentina bloemen & lifestyle, een bloemist nabij Woerden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van schitterende boeketten en weten uw woning keer op keer op te fleuren. Voor prachtige bloemen voor uw woning of als geschenk bent u bij ons altijd welkom. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden zodat uw boeket precies gemaakt wordt naar uw wens.

Diverse snijbloemen, planten en niet te vergeten de leukste trends op het gebied van lifestyle kunt u bij ons vinden. U kunt bij de bloemist nabij Woerden rekenen op een ruim assortiment! U wilt toch ook prachtige bloemen in huis waar u een lange tijd van zult genieten? Nu het buiten steeds aantrekkelijker gaat worden zult u uw tuin weer gereed maken om te genieten. Bij ons kunt u terecht voor uw bloemen én planten! U bent welkom in onze winkel nabij Maarsen waar u altijd een ruime keuze heeft.

Diverse boeketten mogelijk

U kunt bij ons terecht voor diverse boeketten. Denk aan een rouwboeket die wij met zorg voor u samenstellen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om voor uw huwelijk een schitterend boeket te creëren. Kiest u voor een boeket waarmee u gegarandeerd opvalt of gaat u voor de gehele aankleding van uw bruiloft? Op onze website vindt u tal van boeketten en planten, in onze winkel vindt u het gehele assortiment terug van uw bloemist nabij Woerden.

Onze bloemen en planten zijn prachtig om te zien. Hier profiteert u als klant van! Wilt u ook graag uw tuin voor de warme zomermaanden in de bloei laten staan, dan bent u bij ons van harte welkom! Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, tot ziens bij Valentina bloemen & lifestyle!

Website & marketing: RealGen