Bloemist Utrecht

Uw bloemist nabij Utrecht

Van harte welkom bij Valentina bloemen en lifestyle, een bloemist in de omgeving Utrecht. Wilt u uw woning of tuin opfleuren? Dan bent u hier aan het juiste adres. In de zomermaanden vertoeven in een tuin die in de bloei staat, dat wilt u toch ook? Wij bieden u een ruim assortiment aan van planten en bloemen welke met zorg zijn samengesteld. In onze winkel kunt u terecht voor uw bloemen, planten, rouwboeketten en niet te vergeten uw trouwboeket.

Als u een goede bloemist nabij Utrecht nodig heeft die voor u een schitterend boeket kan maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreken we welke bloemen u graag terug wilt zien en uw wens resulteert uiteindelijk in een prachtig boeket. Op onze website kunt u een keuze maken uit de aangeboden boeketten, deze worden vers op bestelling gemaakt zodat u een lange tijd kunt genieten van uw boeket.

Diverse mogelijkheden

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel waar wij uw wensen bespreken. Wanneer u op zoek bent naar een rouwboeket komt er een hoop op u af. Welke bloemen wenst u? Wat is uw budget? En niet te vergeten hoe moet uw boeket eruit zien? Deze vragen zullen we met u doornemen zodat u een keuze kunt maken waarmee u de overledene herdenkt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om voor uw huwelijk de boeketten samen te stellen. Wilt u graag alleen voor uzelf een boeket, of kiest u ervoor om uw locatie geheel door ons aan te kleden? Wij hebben de koffie voor u klaar staan.

Graag tot ziens bij Valentina bloemen & lifestyle, uw bloemist te Utrecht!

Website & marketing: RealGen