Bloemist Breukelen

Goede bloemist nabij Breukelen!

Wilt u uw woning laten stralen met onze bloemen en planten? Dat kan! Wij van Valentina bloemen & lifestyle, heten u van harte welkom in onze winkel. Het assortiment aan bloemen is dagvers en daarvan profiteert u! Bent u op zoek naar een prachtige boeket voor uw huwelijksfeest, of heeft u een rouwboeket nodig? Deze kunnen wij deze geheel naar wens voor u samenstellen. Op onze website vindt u diverse voorbeelden waaruit u kunt kiezen. Bij de bloemist in de omgeving Breukelen kunt u iedere dag weer rekenen op een ruim assortiment.

Ook voor mooie vazen en decoratie

Wanneer u aan het shoppen bent voor de mooiste bloemen en planten, kunt u bij ons ook terecht voor prachtige decoratie en vazen. Onze decoratie bestaat uit onder andere uit Boeddha en diverse kaarsenhouders, geheid een prachtige toevoeging aan uw interieur!

Wij zijn niet voor niets een goede bloemist nabij Breukelen. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van een prachtig boeket met u als klant. Onze bloemen en planten vindt u in Maarsen aan de Nassaustraat 2, waar u terecht kunt voor schitterende planten, bloemen én decoratie voor uw woning. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om via het internet een cadeauset te bestellen, deze is veelal voorzien van een prachtige bloemstuk met een lekkernij! Wij heten u van harte welkom in onze winkel te Maarsen!

Website & marketing: RealGen