Bloemen bestellen Utrecht

Hartelijk welkom bij Valentina bloemen & lifestyle! Wij maken het voor u mogelijk om uw bloemen te bestellen nabij Utrecht. Deze worden op bestelling gemaakt en daar profiteert u als klant van, want u kunt alles zelf bepalen. Op onze website vindt u een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Heeft u andere wensen? Dan heten wij u welkom in onze winkel in Maarsen. Samen met u zullen we bespreken wat mogelijk is om te realiseren, uw wensen zijn immers zeer belangrijk voor ons!

Nu we allemaal massaal naar de winkels gaan om onze tuin op te fleuren hebben wij ons assortiment ook weer uitgebreid. Onze planten zullen namelijk prachtig staan in uw tuin! Onze winkel aan de Nassaustraat 2 te Maarsen is van dinsdag tot en met zaterdag open, dus kom gerust eens een kijkje nemen! Ook voor prachtige lifestyle producten zoals een vaas of mooie decoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten hoe wij uw woning kunnen laten stralen!

Bekijk onze website eens

Ook het samenstellen van een rouwboeket komt helaas een keer bij u aan de orde. Deze kunnen wij geheel voor u samenstellen zoals u wenst. Heeft u een voorkeur wat betreft bloemen of decoratie? Geen probleem, deze verwerken wij zoals u wilt. Op onze website vindt u een overzicht met voorbeelden waaruit u eventueel zou kunnen kiezen. Bloemen bestellen in Utrecht gaat zo wel heel eenvoudig! Mocht uw wens hier niet tussen staan, dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers, of stap onze winkel binnen.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel: Valentina bloemen & lifestyle!

Website & marketing: RealGen